Polyvation,
Your medicine to innovate

Polyvation Your medicine to innovate

Proceslaborant

Proceslaborant/operator

Vind je het leuk om met scheikunde op een grotere schaal bezig te zijn, dan is deze functie echt iets voor jou. We zoeken een collega met uitstekende praktische vaardigheden om gekwalificeerde  processen (ISO/GMP) voor het maken van medische en farmaceutische polymeren geheel zelfstandig uit te voeren. De polymeren die jij bij ons maakt leiden tot een betere kwaliteit van heel veel patiënten over de hele wereld. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een of meerdere van onze productieprocessen en de daarbij behorende procesappraratuur en procesruimtes. In het algemeen zijn de procesruimtes bij ons geklassificeerde schone ruimtes (cleanrooms). Schoon, veilig en precies staan bij ons hoog in het vaandel.

Werkomgeving

Je zal gaan werken in een kwaliteits-gedreven omgeving volgens ISO 13485 en GMP. Je moet goed en netjes kunnen werken volgens voorschriften. Daarbij moet je scherp en oplettend zijn en je observaties kunnen uitleggen. Ervaring in een dergelijke setting is zeer gewenst, maar we kunnen je ook hierin verder opleiden. Goede documentatie, lees- en schrijfvaardigheid (ENG) zijn erg belangrijk. Openheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn essentieel.

Hoofdtaken


  • Voorbereiden en uitvoeren van polymeerchemische processen
  • Invullen en beheren van batch records
  • Opvolgen van afwijkingen
  • Kalibratie en onderhoud van procesapparatuur
  • Schoonmaken en operationeel houden van procesruimtes
  • Bedenken en implementeren van procesverbeteringen

Achtergrond

We zijn op zoek naar een hands-on chemicus/laborant met een MBO of HBO diploma in een relevant vakgebied zoals chemische technologie, laboratoriumtechniek, en/of relevante ervaring in een vergelijkbare functie in een ISO/GMP omgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatiebrief en CV ter attentie van Danijela Jovanovic onder verwijzing van 'PCT 23-08' via ons algemeen e-mail adres.